Home / Klinikprofil

 

JKtreatPå klinikken bliver der lagt vægt på kvalitet og service til anstændige priser. Vi arbejder med moderne udstyr og går ikke på kompromis med de materialer, vi anvender.

Vores patienter skal altid have en god oplevelse på klinikken, og derfor bestræber vi os på at opretholde en positiv og hyggelig stemning på klinikken. Vi er et modent og servise-minded team, der sørger for konstant at videreuddanne og forbedre os, og vi lægger stor vægt på bevarelse af tænderne, optimal tandbehandling og æstetisk/kosmetisk tandpleje.

På klinikken arbejder vi bl.a. med Guided Biofilm Treatment – den mest nænsomme metode at rense tænder på, som reducerer behovet for ultralydsinstrumenter og andre konventionelle tandrensningsinstrumenter til et minimum. Når der er behov for det kan vi bedøve med Quick Sleeper der sikrer en smertefri og effektiv bedøvelse. Desuden benytter vi Dürr digitalrøntgen og markedets bedste fosforplader til røntgendiagnostik, så stråledosis er reduceret betydeligt i forhold til almindelige røntgenoptagelser og opløsningen er den bedst mulige, hvilket danner grundlag for sikker diagnostik.

På klinikken har vi desuden, som noget særligt, mulighed for at tage Panorama-røntgenoptagelser og CBCT-scanninger (3D), når der er behov for det.

Klinikteamet består af Tandlæge Daniel Okuno, Tandplejer Jacob Kaas Andersen, Klinikassistent Aida Becirevic, Klinikassistentelev Katrine Elliott og Klinikassistent Charlotte Kate Johansen. Vi er et lille velfungerende team, der arbejder godt og tæt sammen.

 

 

 
 

Opening hours

Monday 9:00-17:30
Tuesday 8:00-14:00
Wednesday 9:00-17:30
Thursday 8:00-15:00
Friday 8:00-12:00

Tuesday, Thursday and Friday the phone line opens at 7:30 am.