Home / Klinikprofil

 

JKtreatPå klinikken bliver der lagt vægt på kvalitet og service til anstændige priser. Vi arbejder med moderne udstyr og går ikke på kompromis med de materialer, vi anvender.

Vores patienter skal altid have en god oplevelse på klinikken, og derfor bestræber vi os på at opretholde en positiv og hyggelig stemning på klinikken. Vi er et modent og serviceminded team, der sørger for konstant at videreuddanne og forbedre os, og vi lægger stor vægt på grundig information, bevarelse af tænderne, optimal tandbehandling og æstetisk/kosmetisk tandpleje.

På klinikken arbejder vi med en enestående tilgang til tandrensning, der er markant mere behagelig end den velkendte ultralyd: Guided Biofilm Therapy – den mest nænsomme og grundige metode at rense tænder på, som reducerer behovet for ultralydsinstrumenter og andre konventionelle tandrensningsinstrumenter til et minimum.

Når der er behov for det, bedøves med den avancerede Quick Sleeper der sikrer en smertefri og effektiv bedøvelse. Desuden benytter vi Dürr digitalrøntgen og markedets bedste fosforplader til røntgendiagnostik, så stråledosis er reduceret betydeligt i forhold til almindelige røntgenoptagelser og opløsningen er den bedst mulige, hvilket danner grundlag for sikker diagnostik.

På klinikken har vi desuden, som noget særligt, mulighed for Panorama-røntgenbilleder og CBCT-scanninger (3D), når der er behov for det. Det giver os de bedste muligheder for implantatplanlægning og diagnostik.

Klinikteamet består af Tandlæge Daniel Okuno, Tandplejer Jacob Kaas Andersen, Klinikassistent Aida Becirevic og Klinikassistent Katrine Elliott. Vi er et lille velfungerende team, der arbejder godt og tæt sammen.

 

 

 
 

Opening hours

Monday 9:00-17:30
Tuesday 8:00-14:00
Wednesday 9:00-17:30
Thursday 8:00-15:00
Friday 8:00-12:00

Tuesday, Thursday and Friday the phone line opens at 7:30 am.