Klinikprofil

På klinikken bliver der lagt vægt på høj kvalitet og service til anstændige priser. Vi arbejder med moderne high-end udstyr og vi går ikke på kompromis med de materialer, vi anvender.

Vores patienter skal altid have en god oplevelse på klinikken, og derfor bestræber vi os på at opretholde en positiv og hyggelig stemning på klinikken. Vi er et modent og serviceminded team, der sørger for konstant at videreuddanne og forbedre os, og vi lægger stor vægt på grundig information, bevarelse af tænderne, optimal tandbehandling, smertefri behandling og æstetisk/kosmetisk tandpleje.

På klinikken arbejder vi med en enestående tandrensningsteknik, der er markant mere behagelig end de mere ordinære og udbredte metoder. Vi anvender Guided Biofilm Therapy – den mest nænsomme og grundige teknik at rense tænder på, som reducerer behovet for ultralydsinstrumenter og andre mere konventionelle tandrensningsinstrumenter til et minimum. Med GBT gøres brug af et fint harmløst pulver, der sammen med vandspray og luft fjerner bakteriebelægninger (biofilm) og misfarvninger på tænderne.

Du har aldrig fået renset tænderne så behageligt før!

Når der er behov for bedøvelse, opnås smertefri behandling med den avancerede QuickSleeper teknik. Daniel og Jacob underviser andre tandlæger i avanceret bedøveteknik og Daniel har som den første i Danmark anvendt den banebrydende QuickSleeper bedøvelse, som sikrer smertefri bedøvelse, der altid virker med det samme og som er helt væk  20-30 minutter efter endt behandling.

Vi er en af de få klinikker i Danmark der også kan tilbyde CBCT (3D scanning) af tænder og kæber, hvilket gør os i stand til at udføre guided kirurgi i forbindelse med implantatbehandling samt diagnosticere tilstande, som ikke viser sig på konventionelle røntgenoptagelser.

Klinikteamet består af Tandlæge Daniel Okuno, Tandplejer Jacob Kaas Andersen, Klinikassistent Aida Becirevic, Klinikassistent  Aleena Komal Akhter, Klinikassistentelev Maria Magat Poulsen og Klinikassistentelev Elham . Vores team består nu også af tandlæge Thomas Andersen, som udfører særlige kirurgiske opgaver – såsom tandkødsplastik, komplicerede visdomstandsoperationer, knogleopbygning og rodspidsamputationer.

Vi er et lille velfungerende team, der arbejder godt og tæt sammen, og vi ser frem til at byde dig velkommen og tage os godt af dig og dine tænder.