Din tandlæge i Charlottenlund

Trygge omgivelser og høj kvalitet

Ordruptand er din pålidelige tandlæge i Charlottenlund. Vi tilbyder vores patienter den fineste kvalitet af tandpleje i en behagelig og tryg atmosfære. Med vores dedikation til dine individuelle behov og ønsker, sikrer vi smertefri behandlinger, hvor dit smil altid er i de mest kvalificerede hænder.

Vi er din lokale tandlæge i Charlottenlund, ligger centralt beliggende i det charmerende Ordrup. Vores klinik er udstyret med det mest moderne tandlægeudstyr og vi forbliver konstant engagerede i at opdatere vores færdigheder med de nyeste teknikker inden for tandpleje. Hos os kan du være sikker på, at vi har de nødvendige kompetencer til at levere den bedste behandling, der er tilpasset netop dig.

Du er i centrum hos tandlæge i Charlottenlund

Ordruptand er din tillidsfulde tandlæge i Charlottenlund. Her møder du et team bestående af fem passionerede medarbejdere: Aida, Aleena, Maria, Elham, Jacob og Daniel. Det betyder, at du hurtigt får et tæt forhold til os, og du kan være sikker på, at du kender din behandler samt det øvrige personale, hver gang du kommer ind.

Som tandlæge i Charlottenlund er det vigtigt for os at skabe nogle trygge og rare rammer for alle vores patienter. Vi har stort fokus på smertefrie behandlinger, da vi ved at det kan være en stor stressfaktor for mange. Derfor er vores klinik skabt med fokus på en hyggelig og rolig atmosfære, hvilket virker beroligende og stressende.

Vi tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger med særlig vægt på æstetik. Vi mener, at dine tænder ikke kun skal være funktionelle, men også smukke og naturlige at se på. Vi har tætte samarbejder med udvalgte specialister og kan henvise dig videre, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt os for en snak om dine behov

Har du brug for at tale om dine ønsker og behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig til den bedste løsning for dine tænder. Din tandlæge i Charlottenlund garanterer den bedste mulige smertefri behandling.

Du kan kontakte os på telefon 39 63 99 33 eller på mail mail@ordruptand.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.