Tandretning

Giv dit smil et løft med tandretning

Gennemsigtig og effektiv løsning til rette tænder

Ordruptand tilbyder tandretning ved hjælp af Invisalign. Invisalign er en moderne metode, der retter tænderne på en næsten usynlig måde. I modsætning til traditionelle “togskinner”, benytter Invisalign gennemsigtige skinner, som er kun 0,7mm tykke.

Skinnerne er designet til at være så diskrete som muligt, så du kan korrigere dit smil uden brug af en traditionel metalbøjle. Behandlingen er også forbundet med mindre ømhed, da justeringerne sker meget forsigtigt. Vores tandretning sikrer ikke kun et smukkere smil, men også forbedret oral sundhed.

En behagelig og tryg tandretning venter på dig

Hos Ordruptand stræber vi efter at tilbyde en tandretning af høj kvalitet, der sørger for dit velbefindende. Vores avancerede udstyr og opdaterede viden inden for tandretning giver os mulighed for at levere effektive og komfortable behandlinger.

Vi anvender særlige metoder, for at opnå smertefri behandling, og vi bruger de nyeste teknologier i branchen. Dette gør vi for at skabe en behagelig og tryg oplevelse for dig som patient.

Vores klinik har en behagelig og tryg atmosfære, hvor vi tager os god tid til hver enkelt patient. Vi brænder for æstetisk tandpleje og arbejder tæt sammen med vores netværk af tandpleje specialister for at tilbyde dig den bedst mulige oplevelse.

Vores passion for at skabe smukke smil kombineret med vores dedikation til at levere en behagelig patientoplevelse, gør os til det ideelle valg for din tandretning.

Kontakt os i dag og få mere at vide om tandretning

begynd din rejse mod et smukkere smil med tandretning. Tag det første skridt og kontakt os via telefon 39 63 99 33, send en mail til mail@ordruptand.dk eller brug vores kontaktformular her på siden. Vi hjælper dig i valget om den rigtige behandling til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.